kinesiotape

 

Els JJOO de Pequin van ser el gran aparador d’uns tipings de colors que portaven alguns esportistes malgrat que aquesta tècnica de venatges funcionals va ser desenvolupada pel Dr. Kenzo Kase ja fa 25 anys. Aquestes cintes es fabriquen imitant les propietats elàstiques de la pell i ajuden amb el tractament de lesions musculars. Amb aquesta creativitat, obra de l’agència alemanya G2 d’Hamburg, volen destacar que aquesta en concret és molt adhesiva.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: kinesiotape

  1. Muy originales los gráficos con los rollos de kinesiotape conformando los terrenos de juego! Una estrategia de marketing interesante para resaltar la originalidad de estos vendajes así como sus múltipless aplicaciones.

Els comentaris estan tancats.