Biceberg

 

El Biceberg és una genial idea per tenir un pàrquing automàtic de bicicletes al centre de les ciutats i llocs amb poc espai. La seva efectivitat amb la rel·lació d’espai que ocupa és brutal. Pels 7,5 m de planta tenim diferents models per emmagatzemar 23, 46, 69 o fins a 92 biciletes, depenent de la profunditat de la construcció. El preu determinarà l’èxit d’aquesta iniciativa que ja es pot veure per ciutats com Barcelona, Blanes, Saragossa, Hosca o el País Basc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Biceberg

  1. esforc diu:

    Yes, un lapsus. Imagino que ens passarà més sovint ara que estem ficats en el multilanguages.

  2. cosplay diu:

    A les feministes segur que no els hi agrada aquesta mena d’anuncis però guanya l’altre lloc de la balança; a les dones que volen estar guapes els motiven… i als homes també! I de retruc les compànyíes es beneficíen de l’efecte viral pel qual molts de nosaltres

  3. German diu:

    En vitoria-Gasteiz instalaron uno que no tuvo apenas éxito, me pregunto que habrá sido del resto de los instalados por ahí… buen blog!!

Els comentaris estan tancats.