“Culo hijo”

A les feministes segur que no els hi agrada aquesta mena d’anuncis però guanya l’altre lloc de la balança; a les dones que volen estar guapes els motiven… i als homes també! I de retruc les compànyíes es beneficíen de l’efecte viral pel qual molts de nosaltres rebotem aquesta mena de vídeos per tota la xarxa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: “Culo hijo”

  1. cosplay diu:

    A les feministes segur que no els hi agrada aquesta mena d’anuncis però guanya l’altre lloc de la balança; a les dones que volen estar guapes els motiven… i als homes també! I de retruc les compànyíes es beneficíen de l’efecte viral pel qual molts de nosaltres

  2. A les feministes segur que no els hi agrada aquesta mena d’anuncis però guanya l’altre lloc de la balança; a les dones que volen estar guapes els motiven… i als homes també! I de retruc les compànyíes es beneficíen de l’efecte viral pel qual molts de nosaltres

Els comentaris estan tancats.